Ons adres is SMETSLAAN 21 (detail : hier klikken).

KOM PER TREIN EN WANDEL : Wandel naar de ACHTERZIJDE van het station, via de kleine tunnel onder het spoor. Ga linksaf het paadje op, ga enkele passen naar rechts en ga linksaf de Avenue Des Rossignols in. Ga naar links bij de Avenue Marcel Coppijn, ga naar rechts bij de Rue Longue en ga opnieuw naar rechts bij de Avenue Terlinden / Terlindenlaan. Sla linksaf de Prins De Salmlaan in en rechtsaf bij de Smetslaan. Nummer 21 is aan de rechterkant, direct na het beboste gedeelte. (Let op: er is ook een kortere route (PAD) , van de Ave. M. Coppijn naar de Ave. Terlinden: ga naar rechts bijna meteen nadat u in de Ave. M. Coppijn bent; ga links bij de Ave. Terlinden en ga dan bijna meteen de Prins De Salmlaan in - dit pad is na een regenachtige dag vrij modderig).

KOM PER TREIN EN GA VERDER MET DE BUS : Er vertrekken bussen van (de VOORKANT van) het station, elke 30 minuten tijdens de spitsuren en elke 60 minuten tijdens de daluren. De maatschappij heet DE LIJN en de buslijn heeft nummer 348 (eindbestemming: Etterbeek Station). Klik op deze link om naar de ROUTEPLANNER te gaan: . Voor een kaartje van de stopplaats, klik hier.

KOM EN GA PER METRO en BUS : Het gemakkelijkst, vanaf Brussel (centrum, noord of zuid), is om de metro te nemen tot het Hermann-Debroux station (lijn 1A) en vandaar de bus, lijn nummer 348 naar het station van Terhulpen (LA HULPE - STATION). Voor de bus, zie bovenstaande tekst en link. Voor een kaart van de METRO, hier klikken (Hermann-Debroux: zie de rechterkant van de kaart).

Ga terug naar de openbaar transportpagina.