Smetslaan 21, B-3090 Overijse, België / Belgique           -         (: +.32.2.688 08 27     -    fax: +.32.2.687 77 06

  e-mail : lci@lci-info.com

SORRY, NO ENGLISH YET

LEARNING CENTERS INT'L (LCI) is oorspronkelijk begonnen met buitenschoolse, speelse maar gestructureerde taallessen voor kinderen. Deze activiteit bestaat in de Benelux sinds begin de jaren negentig van de vorige eeuw en wordt nog steeds voortgezet, door onafhankelijke franchisehouders.

Vanuit het geven van deze taallessen voor kinderen en het vervolgens beschikbaar stellen van het materiaal voor licentiehouders/franchisenemers, ontstond een behoefte aan ten eerste taallessen voor volwassenen en instellingen en ten tweede informaticalessen, zowel voor kinderen als voor volwassenen en instellingen.

Voor dit doel - en met het oog op verdere expansie - zijn op 1 juni 2004 de activiteiten van Cyberexcite, met onder andere de rechten op het Multimedia Laboratorium®™ en een programma van lessen Engels, samengevoegd met die van LCI.

Onze activiteiten hadden inmiddels een grote expansie gekend, onder meer door het toepassen van zeer vernieuwende inzichten. Voor volwassenen hebben wij reeds onder andere Belgacom, UCB, de Nato, Astra, Lanier Benelux onder onze klanten geteld. Er werden ook al voor meer dan 200.000 kinderen lessen gegeven.

Het aanbod is thans relatief ruim. Voor het meeste ervan beschikken wij over eigen lesmateriaal:


Voor nadere uitleg over
methodes, hier klikken a.u.b. Voor NIEUWS, hier klikken a.u.b.

Voor contact, hier klikken a.u.b.    Routes & bezoek: ga naar de hoofdpagina

 


Ga terug naar de HOOFDPAGINA